Energia: 3750 kj/ 890 Kcal 100g-ban.
LAZACOLAJ, AZ ELSŐ OSZTÁLYÚ HALOLAJ
- A lazacolaj előállítása szigorúan szabályozott ISO keretek között történik. Mindig friss halból készül, nem használnak tartósítószereket és kémiai vegyszereket az előállításnál.Nagy mennyiségben tartalmaz astaxantint, ez adja az olaj erőteljes narancssárga színét és erős antioxidáns hatását.Illata és íze is olyan, mint a friss lazacé, egyaránt adható kutyáknak és macskáknak is. A termékben nagy mennyiségben megtalálhatóak az Omega 3 zsírsavak is, így a lazacolaj egy antioxidánsokkal teli táplálékkiegészítő.
N- 3 ZSÍRSAVAK
- A két legfontosabb n-3 zsírsav az (EPA) Eicosapentaenic sav és a (DHA) dokozahexaénsav. Ezek a zsírsavak létfontosságúak az optimális fejlődéshez, karbantartja és segíti a szövetek és szervek működését, különösen a sejtmembránok, az agy, a bőr,a vese, az érfalak, a szemek, az immunrendszer és a prekurzor hormonok működését.
N-3 FATTY ZSÍRSAVAKKAL A BETEGSÉGEK ELLEN
- Sok betegség esetében eredményesen alkalmazható a Lazacolaj. Ilyen betegségek és tünetek például: fertőzések, sebgyógyulás esetén, a stressz által okozott anyagcsere zavarok, műtét utáni stressz, rák, vesebetegség (glomerulonephritis immunrendszer által közvetített), bőrbetegségek, allergia, immun betegségek,szívbetegségek , vér betegségek, időskori betegségek, stb.
Összetevők:
100% lazacolaj
Analitikai összetevők:
Omega 3: 25%, DHA: 8-9%, EPA: 6-7%, DPA: 2-3%, Fehérje 0%, Zsír 100%, Víz 0%. Energia: 3750 kj/ 890 Kcal 100g-ban. 1 ml lazacolaj 220 mg EPA-t tartalmaz, DHAés DPA.