A Husse Salmon & Rice egy teljes értékű eledel. Színezéket, tartósítószert és glutént nem tartalmaz. A Salmon & Rice kizárólag magas minőségű alapanyagokból készül. Kiválóan alkalmas allergiás eredetű emésztőrendszeri problémákkal kűzdő ebek számára is.
FRISS HÚS TARTALMA 50% LAZAC
- Emészthetőség:92%
- Metabolizálható energia: 4040 kcal
LAZACOLJABAN, LECTINBEN ÉS BÉTA-KAROTINBAN GAZDAG
- A lazacolaj (omega-3) táplálja a szőrzetet és serkenti az étvágyat
- A lecitin javítja a zsír emésztését
- A béta-karotin, egy antioxidáns,mely erősíti az immunrendszert
ERŐSÍTI A GYOMROT
- A fructo-oligoszacharidok kedvező hatásúak, csökkentik a hasmenés kockézatát, erősítik a gyomorban megtalálható "jó"baktériumok jelenlétét
- Könnyen emészthető
- A növényi rostok megakadályozzák a szőrcsomók kialakulását
A FOGAK EGÉSZSÉGE
- A tengeri algák csökkentik a plakk képződést
ERŐS IMMUNRENDSZER
- Gazdag A és E vitaminokban, melyek erősítik az immunrendszert
- Optimális az Omega 3 és Omega 6 zsírsav tartalma, melyek erősítik az immunrendszert és megakadályozzák a gyulladásokat
EGÉSZSÉGES SZŐRZET ÉS BŐR
- Az Omega 3 és 6 zsírsavak javítják a szőrzet és a bőr minőségét is
- A réz segít a szőrzet színének megtartásában
NAGYON ÍZLETES
- A hidrolizált csirkeprotein adja a táp kellemes ízét
- A kiváló minőséget kedvence is értékelni fogja
ETETÉSI TANÁCS:
SÚLY |
2 - 10 kg |
11 - 30 kg |
+ 30 kg |
MENNYISÉG
|
19 - 13 g x kg |
12 - 10 g x kg |
10 - 8 g x kg |
1 dl = 35 g. Ajánlott mennyisége függ a kutya korától és aktivitási szintjétől. Osszuk kát részre a napi adagot. Egy tál friss víz mindig legyen a száraztáp mellett.
ÖSSZETÉTEL:
lazac, rizs, állati zsiradék, cukorrépapép, lenmag, hidrolizált csirke fehérje, élesztő, lazac olaj, só, frukto-oligoszacharidok, lecitin, Tagetes, tengeri alga, szőlőmag.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
fehérje 24,0%, zsírtartalom 14,0%, nyers hamu 6,5%, nyers rost 3.0%, kalcium 1,25%, foszfor 0,9%, nátrium 0,4%.
ADALÉKANYAGOK:
-vitamin 17500 NE / kg D3-vitamin 1600 NE / kg, E-vitamin 450 mg / kg, E1 (vas) 201 mg / kg, E2 (jód) 3 mg / kg, az E4 (réz), 8 mg / kg-os , E5 (mangán) 63 mg / kg, E6 (cink) 120 mg / kg, E8 (szelén) 0,2 mg / kg, a β-karotin 1 mg / kg; Antioxidánsok: tokoferolok.