Hidegen sajtolt tápok

Hidegsajtolás esetén a tápok alacsony hőmérsékleten, finoman préselve készülnek, így segítve a természetes ízek és az alapvető tápanyagok megőrzését. A technológia során alkalmazott alacsonyabb hőmérséklet lehetővé teszi extra nyersanyagok (például gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények) hozzáadását a tápokhoz.

2 tétel

oldalanként

Lista Rács

Lyster

LYSTER

Gluténmentes recept lazaccal és pulykával az egészs&...
37 490,00 Ft
MILD

MILD

Gluténmentes táp csirkével és pisztránggal a ...
34 490,00 Ft

2 tétel

oldalanként

Lista Rács

Különleges igények
  1. Glutein mentes
Állati protein
  1. Csirke
  2. Lazac
Egyedi összetevők
  1. flóra ingerek
  2. glutén mentes
Scroll