Mobility+

Mobility+

Kondroitin és glükozamin az egészséges ízületekért.

Számos olyan tápanyag van, amely biztosítja az ízületek egészséges szerkezetéhez és működéséhez, valamint a mozgékonysághoz szükséges létfontosságú összetevőket. Ezek a tápanyagok „kondroprotektív anyagok” néven ismertek. Ezek közé tartozik a glükozamin és a kondroitin is, amelyek biztosítják az új porcszövet létrehozásához szükséges nyersanyagot, és az elkopott porcok újjáépítésében is segíthetnek.

Számos tudományos eredmény igazolja a kondroitin és a glükozamin jótékony hatását az ízületek állapotára. A kondroitin és a glükozamin az egészséges porcszövet alkotóelemei. Ízületi betegségek esetén a porcszövet károsodik. Ha az ízületeket kipárnázó porc gyorsabban pusztul, mint ahogy a szervezet pótolni tudja, oszteoartrózis alakul ki. A védelmet nyújtó szövet hiányában a csontok fájdalmasan egymáshoz dörzsölődnek, ami érzékenységet, duzzanatot és merevséget okoz.

A Husse termékeiben zöldkagylót használunk, amely a glükozamin természetes forrása.

A glükozamin és a kondroitin pótlását idős és nagytestű kutyák esetében javasoljuk. Az idősebb kutyák ízületei gyakran merevek, mivel az öregedés a porc pusztulásával jár. Emellett a nagytestű kutyáknak is gyakran vannak ízületi problémáik, mivel nagyobb testsúlyuknak köszönhetően a porcszövetet erősebb hatások érik.

8 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 1. VALP MAXI

  Teljesértékű táp kölyköknek és szoptatós szukáknak.

  19 490,00 Ft
 2. DIGEST GIANT

  Kiváló minőségű, könnyen emészthető száraztáp nagytestű, érzékeny emésztési rendszerű kutyák számára.
  19 490,00 Ft
 3. Artiflex

  Folyékony étrendkiegészítő lovak, pónilovak és szamarak számára
  16 790,00 Ft
 4. OPTIMAL GIANT

  Teljes értékű eledel nagytestű kutyák számára
  21 490,00 Ft
 5. PRIMA PLUS

  Teljes értékű táp átlagos vagy alacsony energiaszükségletű kutyák számára

  3 850,00 Ft

8 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
Scroll