Mobility+

Mobility+

Kondroitin és glükozamin az egészséges ízületekért.

Számos olyan tápanyag van, amely biztosítja az ízületek egészséges szerkezetéhez és működéséhez, valamint a mozgékonysághoz szükséges létfontosságú összetevőket. Ezek a tápanyagok „kondroprotektív anyagok” néven ismertek. Ezek közé tartozik a glükozamin és a kondroitin is, amelyek biztosítják az új porcszövet létrehozásához szükséges nyersanyagot, és az elkopott porcok újjáépítésében is segíthetnek.

Számos tudományos eredmény igazolja a kondroitin és a glükozamin jótékony hatását az ízületek állapotára. A kondroitin és a glükozamin az egészséges porcszövet alkotóelemei. Ízületi betegségek esetén a porcszövet károsodik. Ha az ízületeket kipárnázó porc gyorsabban pusztul, mint ahogy a szervezet pótolni tudja, oszteoartrózis alakul ki. A védelmet nyújtó szövet hiányában a csontok fájdalmasan egymáshoz dörzsölődnek, ami érzékenységet, duzzanatot és merevséget okoz.

A Husse termékeiben zöldkagylót használunk, amely a glükozamin természetes forrása.

A glükozamin és a kondroitin pótlását idős és nagytestű kutyák esetében javasoljuk. Az idősebb kutyák ízületei gyakran merevek, mivel az öregedés a porc pusztulásával jár. Emellett a nagytestű kutyáknak is gyakran vannak ízületi problémáik, mivel nagyobb testsúlyuknak köszönhetően a porcszövetet erősebb hatások érik.

9 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 1. SENIOR

  Teljes értékű táp idősebb kutyák számára
  22 590,00 Ft
 2. LYNX SENIOR

  Állati fehérjében gazdag, válogatott összetevőkkel idős macskák számára.

  17 440,00 Ft
 3. KYCKLINGFILÉ

  Csirke csíkok - Egészséges sült jutalomfalat kutyák számára
  2 190,00 Ft
 4. PRIMA PLUS

  Teljes értékű táp átlagos vagy alacsony energiaszükségletű kutyák számára

  4 690,00 Ft
 5. PRO GIANT

  Teljes értékű táp nagytestű tenyészebek számára

  21 490,00 Ft

9 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
Scroll