Immune System+

Immune System+

Karotinoidok az optimálisan működő immunrendszerért.

A karotinoidok antioxidánsok. A Husse szuper prémium termékei nagy mennyiségben tartalmaznak luteint és béta-karotint. Ezek a természetes növényi pigmentek antioxidáns tevékenységet fejtenek ki a szervezet sejtjeiben, emellett serkentik az immunrendszer működését. A kutatások bebizonyították, hogy a karotinoidok támogatják mind a humorális, mint pedig a sejtmediált immunválaszt.

A humorális immunválasz olyan immunreakció, amelyet a sejtek által termelt antitestek közvetítenek. A kiválasztott antitestek a behatoló mikrobák (pl. vírusok vagy baktériumok) felületén található antigénekhez kötődnek, megjelölve ezeket az őket elpusztító sejtek számára. A humorális immunválasz neve abból származik, hogy olyan anyagok vesznek részt benne, amelyek a testnedvekben fordulnak elő. Az antitest és immunoglobulin kifejezéseket gyakran egymás szinonimáiként használják. Ezek a vérben és szöveti folyadékban, valamint számos váladékban megtalálhatóak. Szerkezetüket tekintve nagy, Y alakú globuláris fehérjék. Az emlősök szervezetében ötfajta antitest fordul elő: IgA, IgD, IgE, IgG, és IgM. Az immunoglobulinok valamennyi típusa különböző biológiai tulajdonságokkal rendelkezik, és különböző antigének elpusztítására fejlődött ki. Az antitesteket plazmasejtek szintetizálják és választják ki, amelyek az immunrendszer B-limfocitáiból (B-sejtek) alakulnak ki.

A sejtmediált immunválasz nem antitestek, hanem makrofág fehérvérsejtek, természetes ölősejtek (NK-sejtek) és antigén-specifikus citotoxikus T-limfociták aktiválása, valamint különböző, antigének hatására kiválasztott citokinek révén működik.

10 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 1. DOG STERILISED

  Komplett száraztáp 12 hónapos kor feletti ivartalanított kutyáknak
  28 490,00 Ft
 2. STERILISED MINI

  Komplett apróbb szemű száraztáp 12 hónapos kor feletti ivartalanított kutyáknak
  5 890,00 Ft
 3. VALP MINI

  Teljes értékű táp kölyköknek és szoptatós szukáknak.
  6 190,00 Ft
 4. VALP MAXI

  Teljes értékű táp kölyköknek és szoptatós szukáknak.

  25 990,00 Ft
 5. EXCLUSIVE KATT DIGEST

  Bárányban és rizsben gazdag eledel macskák számára.

  7 990,00 Ft

10 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
Scroll