Immune System+

Immune System+

Karotinoidok az optimálisan működő immunrendszerért.

A karotinoidok antioxidánsok. A Husse szuper prémium termékei nagy mennyiségben tartalmaznak luteint és béta-karotint. Ezek a természetes növényi pigmentek antioxidáns tevékenységet fejtenek ki a szervezet sejtjeiben, emellett serkentik az immunrendszer működését. A kutatások bebizonyították, hogy a karotinoidok támogatják mind a humorális, mint pedig a sejtmediált immunválaszt.

A humorális immunválasz olyan immunreakció, amelyet a sejtek által termelt antitestek közvetítenek. A kiválasztott antitestek a behatoló mikrobák (pl. vírusok vagy baktériumok) felületén található antigénekhez kötődnek, megjelölve ezeket az őket elpusztító sejtek számára. A humorális immunválasz neve abból származik, hogy olyan anyagok vesznek részt benne, amelyek a testnedvekben fordulnak elő. Az antitest és immunoglobulin kifejezéseket gyakran egymás szinonimáiként használják. Ezek a vérben és szöveti folyadékban, valamint számos váladékban megtalálhatóak. Szerkezetüket tekintve nagy, Y alakú globuláris fehérjék. Az emlősök szervezetében ötfajta antitest fordul elő: IgA, IgD, IgE, IgG, és IgM. Az immunoglobulinok valamennyi típusa különböző biológiai tulajdonságokkal rendelkezik, és különböző antigének elpusztítására fejlődött ki. Az antitesteket plazmasejtek szintetizálják és választják ki, amelyek az immunrendszer B-limfocitáiból (B-sejtek) alakulnak ki.

A sejtmediált immunválasz nem antitestek, hanem makrofág fehérvérsejtek, természetes ölősejtek (NK-sejtek) és antigén-specifikus citotoxikus T-limfociták aktiválása, valamint különböző, antigének hatására kiválasztott citokinek révén működik.

10 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 1. VALP MAXI

  Teljes értékű táp kölyköknek és szoptatós szukáknak.

  23 990,00 Ft
 2. EXCLUSIVE KATT DIGEST

  Bárányban és rizsben gazdag eledel macskák számára.

  7 990,00 Ft
 3. OPTIMAL MINI

  Teljesértékű táp kisméretű fajták számára
  6 490,00 Ft
 4. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Teljes értékű táp ivartalanított vagy kevéssé aktív macskáknak
  6 490,00 Ft
 5. DIGEST SENSITIVE

  Kiváló minőségű, könnyen emészthető száraztáp bárányhúsból és rizsből.
  6 990,00 Ft

10 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
Scroll