Immune System+

Immune System+

Karotinoidok az optimálisan működő immunrendszerért.

A karotinoidok antioxidánsok. A Husse szuper prémium termékei nagy mennyiségben tartalmaznak luteint és béta-karotint. Ezek a természetes növényi pigmentek antioxidáns tevékenységet fejtenek ki a szervezet sejtjeiben, emellett serkentik az immunrendszer működését. A kutatások bebizonyították, hogy a karotinoidok támogatják mind a humorális, mint pedig a sejtmediált immunválaszt.

A humorális immunválasz olyan immunreakció, amelyet a sejtek által termelt antitestek közvetítenek. A kiválasztott antitestek a behatoló mikrobák (pl. vírusok vagy baktériumok) felületén található antigénekhez kötődnek, megjelölve ezeket az őket elpusztító sejtek számára. A humorális immunválasz neve abból származik, hogy olyan anyagok vesznek részt benne, amelyek a testnedvekben fordulnak elő. Az antitest és immunoglobulin kifejezéseket gyakran egymás szinonimáiként használják. Ezek a vérben és szöveti folyadékban, valamint számos váladékban megtalálhatóak. Szerkezetüket tekintve nagy, Y alakú globuláris fehérjék. Az emlősök szervezetében ötfajta antitest fordul elő: IgA, IgD, IgE, IgG, és IgM. Az immunoglobulinok valamennyi típusa különböző biológiai tulajdonságokkal rendelkezik, és különböző antigének elpusztítására fejlődött ki. Az antitesteket plazmasejtek szintetizálják és választják ki, amelyek az immunrendszer B-limfocitáiból (B-sejtek) alakulnak ki.

A sejtmediált immunválasz nem antitestek, hanem makrofág fehérvérsejtek, természetes ölősejtek (NK-sejtek) és antigén-specifikus citotoxikus T-limfociták aktiválása, valamint különböző, antigének hatására kiválasztott citokinek révén működik.

12 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. OPTIMAL

  Aktív, közepes- és nagyméretű kutyák számára
  24 590,00 Ft
 2. OPTIMAL MINI

  Teljesértékű táp kisméretű fajták számára
  5 190,00 Ft
 3. EXCLUSIVE KATTUNGE

  Teljes értékű táp kölyökmacskák számára

  5 690,00 Ft
 4. DOG STERILISED

  Komplett száraztáp 12 hónapos kor feletti ivartalanított kutyáknak
  25 590,00 Ft
 5. PRO VALP

  Teljes értékű táp kölyköknek és szoptatós szukáknak.
  23 990,00 Ft

12 tétel

oldalanként

Lista Rács

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Scroll