Dental Health

Dental Health

Csökkenti a lepedék kialakulását.

Hogyan csökkenti a Husse állateledel a fogkő képződését és javítja a fogak egészségét?

A szemcsék textúráját optimalizáltuk annak érdekében, hogy rágás közben mechanikusan tisztítsák a fogakat. Az optimális erősség elérése érdekében a szemcse szerkezetébe oldhatatlan rostokat is épülnek. Ezek a rostok olyan szerepet töltenek be, mint az acélbetétek a vasbetonban, azaz szilárdabbá teszik a szemcséket. Ennek következtében az állat fogai mélyebben hatolnak a szemcsébe, mielőtt a szemcse eltörne. A szemcsék nedvességtartalmát és alakját szintén optimalizáltuk a fogak lehető leghatékonyabb mechanikus tisztítása érdekében.

A Husse termékei emellett természetes tengeri algát, Ascophyllum nodosumot is tartalmaznak. A tengeri algák jótékony hatása a fogak egészségére több mint egy évszázada ismert.

Az Ascophyllum nodosum nagyméretű, közönséges barna algafajta, amely az Atlanti-óceán északi részén él, és norvég moszat néven is ismert. Európa északnyugati partján fordul elő (Svalbardtól Portugáliáig). Ezt a moszatfajtát számos gyógyászati célra használják.

Legelterjedtebb felhasználási területe a lerakódások csökkentése: nemcsak a fogakon lévő lepedéket, de az érfalakon található lerakódásokat is csökkenti.

Az Ascophyllum nodosum a szívet védő magnéziumot, káliumot és béta-karotint is tartalmaz. Emellett a könnyen felszívódó növényi eredetű kalcium kiváló forrása, valamint nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat.

3 tétel

oldalanként

Lista Rács

 1. DENTAL

  Rágórudak kutyáknak.

  4 790,00 Ft
 2. STICKS

  Sült csirkébe csomagolt nyersbőr pálcák

  1 490,00 Ft
 3. TANDREP PLUS

  Fogerősítő és tisztító csont - 100%-ban természetes, emészthető

  5 590,00 Ft

3 tétel

oldalanként

Lista Rács

Scroll