Husse húsvéti tojáskeresés

Színes tojásokat rejtettünk el Nektek a honlapon, melyek egy-egy kupon kódot rejtenek. A kódok segítségével húsvét hétfőtől egyes vásárlásoknál plusz terméket adhattok hozzá a kosaratokhoz, melyet ajándékba fogtok megkapni. Hogy mit, és milyen esteben, azt a tojásra kattintva, a felugró ablakból tudhatjátok meg (előfordulhat, hogy ezt külön engedélyeznetek kell a böngészőben). A tojások más-más kódokat rejthetnek, keresgessetek bátran, amíg kedvetekre valót nem találtok!

A kód felhasználásához be kell jelentkeznetek (az ajándékok csak a regisztrált vásárlóknak elérhetők), és mint a locsolásnál, csak egy tojást lehet választani; vagyis egy vásárlásnál csak egy kódot lehet felhasználni, és ugyanazt a kódot egy vevő csak egyszer érvényesítheti.

A nyuszi véges számú tojást hozott nekünk is; siessetek, hogy ne maradjatok le, mivel a kódok csak limitált mennyiségben, és legfeljebb a hét végéig (április 16-ig) használhatók fel! A kódok kizárólag a webshopon keresztül történő vásárlás esetén használhatók fel!

Scroll