Csatlakozz Hozzánk franchise partnerként!

Csatlakozz Hozzánk!


Az 1987-ben, Svédországban alapított Husse Európa egyik vezető márkájává vált a kutya- és macskaeledelek házhozszállításában. Jelenleg több mint 50 országban vagyunk jelen és körülbelül 1500 franchise partner/viszonteladó végzi a házhozszállítást. A rendszer a hatékonyságra, az alacsony költségekre, a minimális adminisztrációra és az egyéni felelősségvállalásra épít. Lehetőséget kínálunk arra, hogy elindítsd a saját helyi vállalkozásodat, miközben olyan előnyökből is részesülsz, amit csak egy multinacionális vállalkozás tud elérni.

 

Mi a feladat?

A legfontosabb feladatod, hogy kiépíts egy olyan helyi ügyfélkört, ahonnan rendszeresen Tőled rendelik meg a Husse termékeit.

Milyen az ideális Husse franchise partner?

  • Fontos, hogy szeresd az állatokat. Előnyös, ha Neked is van kutyád vagy macskád, mivel akkor tudod, milyen gazdinak lenni.
  • A Husse franchise partnerek általában rendelkeznek valamilyen értékesítési tapasztalattal, és szeretnek új emberekkel megismerkedni. Mivel a Husse a személyes értékesítésre épül, a kapcsolatépítésben otthonosan kell mozognod.
  • Ügyfeleink és háziállataik igényeinek kiszolgálása a legfontosabb számunkra. Elkötelezettnek kell lenned, hogy ennek érdekében részt vegyél rendszeres képzéseinken az értékesítéssel és a termékekkel kapcsolatban, valamint Te is oszd meg tapasztalataidat.

 

Nézd meg, hogyan működünk!

 

Amennyiben érdekel a lehetőség, várjuk rövid bemutatkozó leveledet a magyarorszag@husse.com email címre.

 

Scroll