Nyitási játék és akció

 

2022. augusztus 13-án, szombaton megnyitjuk a Husse bemutatótermét Budapesten, a VII. Peterdy u. 31. szám alatt, amely egyben márkaszaküzletként és klubhelyiségként is funkcionál majd.

Klubhelyiség, mert meggyőződésünk, hogy az emberi kapcsolatok fontosak, és a személyes találkozásoknak jelentősége van. Fontosnak tartjuk, hogy a Husse közösség tagjaiként minél több helyen tudjatok velünk találkozni, és a franchise partnerek mellett a Husse központ kollégáival is élő kapcsolatban lehessetek. Ha tehát erre jársz, ugorj be hozzánk, és pihenj meg egy kicsit az egyik babzsákon! Természetesen hozhatod a kutyádat is!

Szombaton pedig gyere el, ünnepelj velünk a nyitásnál, fotózkodj a kutyáddal, és vegyél részt a kapcsolódó játékban! Hogy mi is ez?

A játék:

Mind értékeljük a hűséget, ezért hiszünk abban, hogy az új vásárlók mellett azokkal is kell foglalkozni, akik elkötelezettek a Husse márka iránt. Ennek érdekében szombaton elindítjuk törzsvásárlói programunkat.

Légy Te is a Husse Club tagja! A vásárlásaiddal hűségpontokat gyűjthetsz a kártyádra, amelyek felhasználásával exkluzív Husse termékekhez juthatsz, amelyek csak a klubtagok számára lesznek elérhetők. A hűségkártyák egyelőre a bemutatótermünkben vehetők át.

Ha még nem tetted, regisztrálj a weboldalunkon, majd töltsd le a mobilodra a CardyGo applikációt. Ha szombaton személyesen kéred ki digitális hűségkártyádat, akkor ajándékul választhatsz egy Paté vagy Chunks in Gravy konzervet a kedvencednek.

Egyben részt veszel a nap végi egyik sorsoláson is, ahol a macskásoknak 2 db Aptit Kyckling Box kerül kisorsolásra, a kutyásoknak pedig 1-1 Dental (a kutya méretétől függően az L vagy az S méret). Ehhez majd meg kell adnod, hogy melyik lenne szimpatikusabb számodra, ha Te leszel a szerencsés.

Ha pedig szombaton vásárolsz, vagy ott személyesen adod le a rendelésed, akkor a nap végi második sorsoláson megnyerheted az egyik vásárolt/rendelt terméket még egyszer! Ha száraztápot (is) veszel, akkor azt fogjuk duplázni!

A játékszabályok részletesen itt.

 

 

 

 

 

Scroll