Titoktartási nyilatkozat


Adatait tiszteletben tartjuk és a legnagyobb gonddal, és titoktartással kezeljük. Az oldal használatakor a bejelentkezési adatok (IP cím, lakcím, dátum, idő, látogatott oldalak) saját szerverünkön kerülnek tárolásra. Ezek az adataok kizárólag belső, névtelen statisztikák készítésére kerülnek felhasználásra. Ezek eredményeit kizárólag arra használjuk, hogy saját ügyfeleink igényeihez alakítsuk oldalaink tartalmát. A kapott információkat soha nem adjuk ki harmadik fél részére.

A kapott adatokat mindig titkosan kezeljük és soha nem adjuk ki harmadik fél részére. A személyes adatokat (név, e-mail cím), melyeket e-mailes megkereséskor kapunk kizárólag levelezési célra használjuk, hogy a kért információkat biztosítsuk. Az adatokat kereskedelmi célra nem használjuk és nem adjuk ki harmadik fél számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy gyakorlatilag lehetetlen biztosítani, hogy az internet segítségével továbbított adatokat jogosulatlan fél olvassa, vagy változtatásokat hajtson rajta végre. Ha ezzel kapcsolatban további kérdése merül fel, lépjen velünk kapcsolatba.


Jogi nyilatkozat


Miközben folyamatosan azon dolgozunk, hogy a jelen weboldalon megjelenő infromációk minden esetben a legfrissebbek legyenek, azt nem tudjuk teljes mértékben garantálni, hogy az adatok esetenként nem a legfrissebbek. A változtatás jogát előzetes bejelntés nélkül fenntartjuk. A legfrissebb információkért lépjen velünk kapcsolatba. Cégünk nem vállal teljeskörű felelőséget, ha a rendszer nem elérhető, vagy a tartalommal kapcsolatos teljes felelőséget, ha a rendszer nem működik tökéletesen. További ezzel kapcsolatos információért lépjen velünk kapcsolatba.


Szerzői jog


© Husse Magyarország minden jog fenntartva. Külön rendelkezéstől eltekintve, a jelen oldalon megjelenő minden infirmáció a szerzői jog védelme alá tartozik, hacsak ennek az ellenkezője az adott anyagrész mellett ez nincs külön feltüntetve. Minden márkanév saját tulajdonosának tulajdonát képezi.

A fentiekkel kapcsolatos bármely további kérdésekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

Kosár

Az Ön kosara üres.
 


Rendeljen online!

Ingyenes házhozszállítás bruttó 8.000 Ft vásárlási érték felett.

Hol vásároljak?


Találja meg saját Husse képviselőjét
Az Ön irányítószáma

Ügyféltámogatás


További kérdései vannak? Kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélközpontunkkal.
 

Dolgozzon velünk!

Legyen Husse franchise partner!